Inici

 

Introduccions:

Poesia lírica:

La poesia lírica és un estil poètic que es caracteritza especialment perquè l’autor expressa, sentiments molt profunds o una intensa reflexió a través de les paraules, escrita o oral.

Bàsicament, la poesia lírica el que transmet són estats d’ànim i el tema més recurrent és l’amor. Encara que, qualsevol altra expressió de les emocions de l’autor, tot i no tindre a veure com una raó sentimental, també es considerarà poesia lírica, la pena, el fracàs, la soledat, entre d’altres.

Prosa:

La prosa és l’estructura que s’utilitza per expressar conceptes. No està subjecta a determinades mesures o cadències, a diferència del vers.

Narrativa:

La narrativa és un gènere literari, on l’autor descriu de forma oral o escrita un esdeveniment real o fictici, amb la finalitat de persuadir i captar l’atenció del espectador, el qual pot ser un lector o un oient.

La narrativa es caracteritza per estar escrita en prosa a fi d’exposar, amb més detall, les descripcions que envolten a la història.

D’altra banda, la narrativa està composada per un conjunt d’elements important que són: el narrador, els personatges, l’espai o ambient, la historia i l’estil de narració.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Crea un sitio web o blog en WordPress.com

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: